MusikSak og Artos Kvartetten på Hasle Skole

tirsdag den 25. april 2023 Hasle Skole kl.17:00

Vi gentager succesen fra Artos Festival 2022 med samarbejde med MusikSak. Artos kvartetten vil indgå som solister i 2-4 værker med i alt cirka 40 elever. Dagen starter med prøve sammen og slutter med koncert kl. 17.00.

Gratis entré

Medvirkende

MusikSak

I medio februar 2015 blev MusikSak – et strygerorkesterprojekt oprettet på Hasle Skole med det formål at fremme respekt og samarbejde mellem de medvirkende børn med musikken som bærende middel. Al deltagelse i undervisningen er gratis og frivillig for de op mod 50 børn, som spiller sammen 2×2,5 timer ugentligt efter skoletid. Der er både et orkester for nybegyndere og et orkester for de elever, der har spillet i længere tid. Alle børn får både orkester- og gruppeundervisning i et strygeinstrument af professionelle musikere. Siden august 2017 har MusikSak været en del af Aarhus Musikskole.

“Der er en entusiasme uden lige hos de unge mennesker, som Artos Kvartetten vil hjælpe på vej”

Undervisere i MusikSak:
Agnes Hauge, violin
Annemarie Nørhede Jakobsen, violin
Kirsten Buus Szakacs, bratsch
Sarvin Asa, cello
Gabriella Carvalho Silva Fuglsig, orkesterledelse / administration

www.facebook.com/MusikSak

Artos Kvartetten

Artos Kvartetten (DK) Sanna Ripatti, Tue Lautrup, Sarah Foldager, Brian Friisholm

Bestående af solospillere fra Aarhus Symfoniorkester og Ensemble MidtVest (bratschist Sanna Ripatti). Har siden 2015 været koncert-aktiv i landets musikforeninger og på streaminger under corona nedlukningen. Gik viralt med en streaming af Barbers adagio. Har spillet med bl.a. Trio con Brio, Mathias Kjøller, Tanja Zapolski og Lelo Nika.

Repertoiret strækker sig fra klassisk/romantisk musik til moderne og genrebrydende konstellationer med jazz- og verdensmusik.

www.artosquartet.dk

Flere events

onsdag

26.

apr

kl. 19:30

Åbningskoncert

Helsingør Theater, Den gamle by, Aarhus

Tak til sponsorer og samarbejdspartnere